Om snacka Snyggt

Snacka Snyggt grundades 2010 av retorikern Elaine Eksvärd och ingenjören Gustav Eksvärd. Det var just kombinationen retoriker och en som inte var det som la grunden till-, och strukturen av en modern retorikbyrå där medarbetarna är precis som folk därute- olika. Målet är inte att du ska bli en Martin Luther King, utan att du ska bli den bästa retoriska versionen av dig själv.

Modern - Vi garanterar alltid att våra retorikkonsulter har en akademisk utbildning, men aldrig pratar akademiska - såvida inte ni har förkärlek för akademiska. Målet är att alla ska förstå vad vi säger. Vi uppdaterar oss alltid med den senaste forskningen kring kommunikation. Vi ger er verktygen, men ni slipper redogörelsen av teorierna bakom.

Retorikbyrå - Vi leder kreativa utbildningar i modern retorik och kommunikation. När du väljer oss som din retorikleverantör, väljer du den högsta nivån på kursledaren - en retoriker. Har ni en kommunikationsutmaning så matchar vid det men en lösning. Allt du behöver är något att säga, vi ger dig lösningen för att det ska landa snyggt.


Våra retorikkonsulter

Elaine Eksvärd

Hon är retorikkonsult med examen från Södertörns högskola, och författare av flera retorikböcker. Hon medverkar även ofta som retorikexpert i media.

Tomas Rimeika

Han har en examen i retorik från Uppsala universitet och en examen i statsvetenskap från Göteborgs universitet. 
Du kan kontakta Tomas på tomas@snackasnyggt.se

Peter Nitscke

Han har en examen i retorik från Södertörns högskola och har tidigare arbetat som skådespelare.
Du kan kontakta Peter på peter@snackasnyggt.se

Anna Ekblom

Hon har en retorikexamen från Lunds Universitet och en examen i psykologi från Lunds Universitet.
Du kan kontakta Anna på anna@snackasnyggt.se

Recensioner

Jag tyckte det var en genomgående bra kurs. Jag gillade att den var uppdelad på flera filmer med övningar mellan. Uppskattade webbformatet där man kan göra lite i taget i sin egen takt. Bra övningar!
Helena Veraeus
Upphandlare på VA SYD
Jag har precis genomfört webbkursen i storytelling med Peter på Snackademin och är väldigt nöjd med innehållet. Tycker att den är enkel att ta till sig och mycket tydliga instruktioner för hur man skall gå vidare med att träna på storytelling i sin vardag. En välgjord kurs som är enkel att genomföra och applicera i vardagen.
Alice Orbelin
Advisor & Trainer på Business Growth
Innehållsrik kurs som lyfte fram bra nycklar som jag kommer ha nytta av i mina pågående och kommande projekt. Skall onekligen bli intressant att testa dessa i skarp läge.
Tidigare kursdeltagare
hos Snacka Snyggt
Jag tyckte att kursen var väldigt inspirerande och lärorik och jag tog med mig många bra verktyg som jag kan använda mig av i mitt arbete. Kan knappt komma ihåg sist jag satt och hade fullt fokus. Kände mig glad och full av energi efter kursen,
Tidigare kursdeltagare
hos Snacka Snyggt
Tack för en väldigt bra utbildning! Jag uppskattade att få konkreta tips och tydliga exempel. Jag var även imponeras över hur bra det fungerade att delta digitalt, det var inga problem att behålla intresse och fokus genom hela utbildningen.
Tidigare kursdeltagare
hos Snacka Snyggt